Bijzondere avond met Arie Koomen & Friends en Full Count

foto arie koomen kick offWilko TerwijnMaxvandenburg2457-012-vrijstaand-test-kleinimage00120160214_184112

Lachen om de stand-up comedy van Arie Koomen & Friends en dansen op de soul-, funk- en andere muziek van de band Full Count. Op 11 juni kan van deze bijzondere combinatie worden genoten tijdens een benefiet-avond, georganiseerd door de stichting Vergroot de Hoop. Het evenement begint om 20 uur in de A9 studio’s in Uitgeest, een toegangskaart kost 10 euro en is voor het goede doel: de strijd tegen kanker.

De avond op 11 juni geldt als de kick-off voor een actie waarmee taxussnoeisel wordt ingezameld. Dit snoeisel van de Taxus Baccata bevat de basisgrondstof voor een chemotherapie met minder bijwerkingen. Stichting Vergroot de Hoop zamelt het taxussnoeisel in, zodat het kan worden verwerkt tot kankerbestrijdende medicijnen. Dit verklaart het thema van de avond: snoeihard tegen kanker!

De komedianten en muzikanten zetten zich op 11 juni belangeloos in om van de start van deze actie een succes te maken. De bekende cabaretier Arie Koomen zorgt samen met zijn vrienden Max van den Burg en Wilko Terwijn voor hilarische stand-up comedy. Ter afwisseling speelt Full Count, de tienkoppige band die in de regio een graag geziene gast is op uiteenlopende feesten en partijen. En aan het einde avond heeft de organisatie nog een verrassing in petto.

Kaarten voor de benefiet-avond op 11 juni kosten 10 euro per stuk en zijn aan te schaffen op www.A9studios.nl via de ticketbutton. Aan de deur kost een toegangskaart 15 euro. Dit zo lang de voorraad strekt, want inmiddels is al meer dan de helft van de kaarten verkocht. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom, de deuren gaan open om 19:30 uur. Kom naar deze bijzondere avond en vergroot de hoop!

 

No Responses

Leave a Reply
Top