Full Count viert Koningsnacht in café Bartje

Vorig jaar stond Full Count tijdens Koningsdag nog in de feesttent, nu speelt het gezelschap uit Velsen en Haarlem de avond ervoor in café Bartje in de Hoofdstraat van Santpoort-Noord. Op dinsdag 26 april luiden de tien muzikanten in het bekende dorpscafé vanaf 20 uur op feestelijke wijze de Koningsnacht in, de toegang is uiteraard gratis.

Full Count brengt op dynamische wijze soul-, funk- en rockrepertoire, dat zowel uit klassiekers als modern werk bestaat. Naast de kenmerkende vierkoppige blazerssectie, worden zangeres Natascha Klobedanz en zanger Edwin van Vliet stevig en swingend ondersteund door twee gitaren, toetsen, drums, bas en veel bijzang.

Begin dit jaar op Valentijnsdag speelde Full Count ook al achter het biljart van café Bartje. De setlijst van komende dinsdag zal echter flink verschillen van die van ruim twee maanden geleden. Dit keer zal de nadruk wat meer liggen op bekende soul- en disconummers, waarop door de liefhebbers lekker gedanst kan worden.

Daaronder bevindt zich voor Full Count nieuw repertoire, zoals Get Down On It van Kool & the Gang en Car Wash van Rose Royce. Uiteraard speelt de band daarnaast ook een aantal van ‘haar’ beproefde hits. Want zonder Dansen op de Vulkaan van De Dijk en Night Boat to Cairo van Madness kan niemand met goed fatsoen naar huis.

20160214_184112 Velsen - Koningsdag in Velsen. FOTO : RON PICHEL2457-012-vrijstaand-klein

Full Count Koningsnacht 2016

 

No Responses

Leave a Reply
Top