Full Count in Bartje

Full Count maakt zich weer op voor een aantal leuke optredens in het voorjaar en de zomer. En het is inmiddels traditie dat wij dat doen met een try-out in Bartje.   Full Count in Polderhuis 25-2-2017 (foto Patrick Put) (8)  Full Count in Polderhuis 25-2-2017 (foto Patrick Put) (9)  Full Count in Polderhuis 25-2-2017 (foto Belinda Put) (12)  Full Count in Polderhuis 25-2-2017 (foto Patrick Put) (7)

Aanstaande zondag 5 maart speelt de swingende coverband vanaf 17 uur achter het biljart van het bekende café aan het Dorpsplein in Santpoort. De toegang is gratis.

Een winterslaap is het niet geweest voor de leden van de Full Count. Integendeel, zij hebben de stillere maanden gebruikt om hun repertoire te verversen. De nieuwe nummers, variërend van klassieke disco van Kool & The Gang tot moderne pop van Bruno Mars, willen ze nu graag uitproberen voor publiek. Afgelopen zaterdag werd er al opgetreden in het Polderhuis Velserbroek, maar daarbij is nog niet al het nieuwe werk gespeeld.

Full Count bestaat bijna tien jaar en heeft met optredens op uiteenlopende feesten en festivals in de omgeving een zekere reputatie opgebouwd. De band brengt op dynamische wijze soul, rock en ska waarop goed gedanst kan worden.

De komende maanden speelt Full Count op een paar leuke plekken, zoals op Koningsdag in Driehuis en tijdens de dorpsfeesten in Driehuis en Santpoort. En komende zondag staat de band dus vanaf 17 uur in café Bartje aan het Dorpsplein, Hoofdstraat 150 in Santpoort-Noord.

Zie voor meer informatie www.fulcount.nl en de Facebookpagina van de band.

No Responses

Leave a Reply
Top