Full Count achter Bartjes biljart

Liefhebbers van lekkere en dansbare soul- , ska- en rockmuziek kunnen er onderhand de klok op gelijk zetten. Twee keer per jaar, in de lente en in de herfst, perst Full Count zich op zondag in de namiddag achter het biljart van café Bartje in Santpoort om een spetterend optreden te geven.

Achter biljart Bartje 20160214_192507 20160214_184112

Aanstaande zondag 19 november is het weer zover. Klokslag 17 uur beginnen we met onze eerste set in het knusse café aan het plein in het centrum van het dorp. Gewoontegetrouw zal Full Count daar een aantal nieuwe nummers voor publiek uitproberen. En uiteraard komen daarnaast ook de van onze band bekende cover-hits voorbij. Van Fantasy tot I feel good en van Dansen op de Vulkaan tot Smoorverliefd en de Zandloper: met het voor Full Count kenmerkende enthousiasme en de omvangrijke bezetting met veel toeters en bellen, wordt het zondag ongetwijfeld weer een leuk muzikaal feestje.

De toegang is uiteraard gratis. Kom zondag wel op tijd naar café Bartje in de Hoofdstraat 150 in Santpoort-Noord, want niet alleen achter het biljart, maar ook daarvoor is de ruimte een beetje beperkt.

No Responses

Leave a Reply
Top